Diensten

 • Algemene Reiniging

 • Een goed bijgehouden gebouw en interieur is belangrijk voor de representativiteit, de uitstraling van uw bedrijf, maar ook de werkomgeving van uw personeel.

  Van Kleef Schoonmaak en Dienstverlening is werkzaam in winkelcentra, kantoorgebouwen, portieken, scholen, etc. Wij hebben dus ervaring met een breed scala aan projecten.

 • Oplevering

 • Gaat u verhuizen , of gaat u er juist wonen, en moet uw huis stralend opgeleverd zijn?? U kunt het met een gerust hart aan ons over laten.Als u ons belt, mag u absolute topkwaliteit verwachten!

 • Vloeronderhoud

 • Van Kleef Schoonmaak en Dienstverlening heeft veel ervaring met een breed scala aan vloeren. Specialistische kennis is voor ons heel belangrijk. Op deze manier kunnen wij garanderen dat wij uw vloer met zorg behandelen en dat een optimaal resultaat word bereikt.

  Tapijtreiniging

  Is uw tapijt nodig aan vervanging toe? Oordeel niet te snel! Wij geven uw tapijt een tweede leven! Wij voeren tapijtreiniging , trapreiniging en meubelreiniging uit volgens de modernste methoden. Het Schoonmaakmiddel wordt op hoge temperatuur geneutraliseerd en afgezogen. Er blijft dus geen schoonmaakmiddel achter, dat naderhand weer vuil gaat aantrekken. Ook is het mogelijk uw tapijt te impregneren. Hierdoor kan nieuw vuil (wijn, bloed, inkt etc.) niet meer in de vezel doordringen).

  Parket renovatie/ -onderhoud

  Elke keer als ik een parketvloer oplever ben ik weer dolenthousiast! Ik heb een liefde voor mijn werk en we hebben al heel wat parketvloeren afgeleverd. Wij leveren houtvloeren af met een laag hardwaxolie. Dit is een olie op natuurlijke basis. Hij heeft dezelfde hardheid als parket lak, is water- en vuilafstotend. Hij glanst niet zo hard als parketlak, waardoor de vloer rustieker over komt. Onze hardwaxolie is in verschillende tinten leverbaar.

  linoleumvloeren

  Met betrekking tot linoleumvloeren is onderhoud van essentieel belang, aangezien het de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengd. Wij werken zorgvuldig en gaan alleen voor het beste resultaat! We strippen, schrobben (machinaal), recaoten, topcoaten en sprayen.